O nama

SMART 2000 je firma osnovana 2000. godine radi pružanja kompletnih usluga u sferi špedicije i transporta robe kako na lokalnim tako i na internacionalnim relacijama. Naša kompanija Vam može ponuditi širok spektar usluga u domenu carinskog posredovanja, skladištenja, transporta i distribucije robe u inostranstvu i kod nas. Danas daljina više ne predstavlja prepreku u poslovanju. Kako moderna sredstva komunikacije sve više približavaju poslovne partnere koji su često veoma udaljeni neophodno je logistički podržati sve aktivnosti ovih poslovnih odnosa.

U takvom ambijentu profesionalnost nije više jedini preduslov uspeha već to postaje i lični odnos koji se razvija između poslovnih partnera a koji postaje osnov uspešne saradnje. Profesionalni i lični odnosi omogućavaju stvaranje dodatnih vrednosti za sve.

Mi smo tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih i ličnih usluga međunarodnog transporta robe. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju.

transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport
transport